Your Cart is Empty

Clubsandwich carpaccio

Clubsandwich carpaccio

12 januari 2015

Ik hou echt van rauw vlees. Steak tartare, een goede filet americain of carpaccio: je kunt mij ervoor wakker maken. Ook maak ik graag anderen blij met mijn carpaccio creaties. Toen een van mijn vriendinnetjes al eerste een kindje kreeg stond ik de dag na haar bevalling met een heerlijk bord carpaccio voor haar deur. Vroeger werkte ik deeltijd als secretaresse op een strafrecht advocatenkantoor en ook daar maakte ik vaak op vrijdag als lunch broodjes carpaccio met truffelmayonaise. Nu ik er al jaren niet meer werk, missen ze nog steeds mijn heerlijke broodjes carpaccio.

Wat lunch jij altijd? Doordeweeks heb ik vaak geen tijd om uitgebreid te lunchen. Daarom maak ik er graag in het weekend een feestje van. Ik vond het weer eens tijd voor een nieuwe carpaccio creatie en bedacht daarom voor de lunch de clubsandwich carpaccio. Koop de lekkerste ingrediënten die verkrijgbaar zijn en een kind kan de was doen. Ik weet zeker dat jij en anderen er ook heel blij van worden!

Wil je geen brood als lunch eten? Bekijk dan eens mijn carpaccio met truffelmayonaise, ook erg lekker als voorgerecht!

Club carpaccio 1

Recept clubsandwich carpaccio voor twee personen
6 sneetjes brood naar keuze
125 gram carpaccio
3 eetlepels pesto (eventueel kun je de pesto vervangen voor truffelmayonaise)
30 gram rucola
30 gram Parmezaanse kaas flakes
30 gram pijnboompitten
Extra vierge olijfolie
Peper & zout

Meng de pesto met wat olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Rooster de pijnboompitten in een pan op laag vuur. Smeer één sneetje brood met wat van de pestodressing. Beleg het sneetje met carpaccio en garneer met wat rucola, Parmezaanse kaas flakes en de geroosterde pijnboompitten. Besmeer vervolgens het volgende sneetje brood aan twee kanten met de pestodressing en leg dit op het eerste sneetje brood. Beleg ook deze met carpaccio en garneer met wat rucola, Parmezaanse kaas flakes en de geroosterde pijnboompitten. Besmeer het derde sneetje brood aan de binnenkant met de pestodressing en leg hier bovenop. Druk alles goed op elkaar aan en snijd vervolgens de sandwich doormidden. Serveer op een mooi bordje. Herhaal dit voor de andere clubsandwich.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten