10 oktober 2012
Ik vind truffel erg lekker en daarom kan ik er ook geen genoeg van krijgen. Truffelbrie (van L’amuse), truffelmayonaise en truffelravioli ik eet het allemaal erg graag. Carpaccio is een van de gerechten die ik perfect vind combineren met truffelmayonaise. Heerlijk als lunch of als voorgerecht, maar ook te combineren met een soep als maaltijd. Hieronder mijn recept voor vier personen:
250 gram carpaccio (ik koop de carpaccio altijd bij de Albert Heijn en gebruik dan twee pakken)
Ongeveer 40 gram rucola
Truffelmayonaise (te koop bij o.a. traiteurs, de markt en supermarkt Marqt)
Parmezaanse kaas flakes
Zongedroogde tomaten
Pijnboompitten
Peper en zout
Verdeel zes plakken carpaccio over een bord. Garneer met rucola, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten. Breng op smaak met peper en zout. Herhaal dit met de overige borden.
Geef een antwoord