Your Cart is Empty

Perziken op de barbecue

Perziken op de barbecue

6 juli 2015 – healthy monday

Genieten jullie ook zo van het lekkere weer? Ik heb afgelopen weekend lekker gevaren, op het strand gelegen en heel veel lekker gegeten. Wat hebben jullie gedaan? Vast ook in ieder geval van het lekkere weer genoten. Word je er ook zo blij van?

Ooh en al dat lekkere eten..Bij mij was het bijna elke avond barbecuen of (zelfgemaakte) pizza eten. Daarnaast veel wijntjes, ijsjes en bitterballen. Vinden jullie het ook zo lastig om met dit weer gezond te eten? Nou heb ik wel een heel fijn nagerecht bedacht, wat net wat gezonder is dan andere desserts waarin toegevoegde suiker zit. Perziken op de barbecue met mascarpone en pistachenootjes, zonder suiker. Erg lekker als lichte afsluiter na een avondje barbecuen.

Perziken op de barbecue

Ingrediënten voor vier personen
Vier harde perziken
150 gram mascarpone, slagroom, sojaroom of kokosroom
50 gram pistachenoten

Hak de pistachenoten fijn. Was de perziken en snijd ze doormidden. Haal de pit uit de perziken. Heb je net vlees of vis op de barbecue gegrild? Maak het rooster van de barbecue dan eerst nog schoon. Leg de perziken op de barbecue, totdat ze aan de onderkant gegrild zijn. Leg de perziken op een mooi bord. Verdeel de mascarpone over de perziken en strooi de pistachenootjes erover.

Ik at Bistecca Tagliata op de barbecue, erg lekker!

Perziken op de barbecue


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten