Your Cart is Empty

Griekse salade

Griekse salade

22 juni 2015 – healthy monday

Whaaa I did it! Afgelopen vrijdag heb ik Kookmeisje officieel als een bedrijf ingeschreven. Ik ben ontzettend trots op mezelf en vind het heel spannend wat er allemaal komen gaat. Misschien hebben jullie al gezien dat ik een webshop ga openen? Wat ik in de webshop ga verkopen blijft nog even geheim, maar ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. De webshop gaat in ieder geval in augustus open. En nu over deze simpele en lekkere salade. Ik ben dol op feta en daarom is een Griekse salade een van mijn favoriete salades! Wat is jouw favoriete salade?

Griekse salade

Griekse salade

Ingrediënten voor twee personen
1 komkommer
3 tomaten
1 rode ui
200 gram Griekse feta
100 gram Kalamata olijven
Extra vierge olijfolie
Peper en zout

Was de komkommer en tomaten. Snijd de komkommer en tomaten in plakjes en rode ui in ringen. Leg alles op een groot bord. Verkruimel de feta over de salade en garneer met de olijven. Besprenkel de Griekse salade met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten