Your Cart is Empty

Amandelen met honing en tijm

Amandelen met honing en tijm

27 april 2015

Eet jij vaak noten? Ze zijn gezond, voedzaam en erg lekker. Noten bevatten vitaminen, mineralen, onverzadigde vetten, vezels en eiwitten. Met wat extra ingrediënten geef je noten nog meer smaak voor een heerlijk tussendoortje of hapje voor bij de borrel. Bewaar de noten niet te lang en houd ze droog en goed afgesloten. Probeer alleen niet meer dan een handjevol noten per dag te eten. Ik maakte amandelen uit de oven en voegde daar wat honing crème, verse tijm en een klein beetje fleur de sel aantoe.

Geroosterde amandelen met honing en tijm

200 gram ingeroosterde amandelen met vlies
6 takjes tijm
1 eetlepel crème honing (Melvita)
Snufje fleur de sel (zout)

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Meng de amandelen met de tijm, honing en snufje zout. Leg de noten op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de amandelen ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.

In dit recept heb ik een product gebruikt wat ik gratis heb ontvangen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten