Your Cart is Empty

Geitenkaas smeersel

Geitenkaas smeersel

20 april 2015

Dit is weer zo’n makkelijk en gezond recept. Maak jij vaak zelfgemaakte smeersels? Smeersels zijn ideaal voor de lunch op een sneetje brood, bij de borrel met rauwkost/toastjes of op een crostini als voorgerecht. Elk kwartaal ontvang ik een heerlijke foodybox met allerlei producten om uit te proberen. In de box zaten heerlijke tomaten van Sacla. Perfect om deze heerlijke geitenkaas smeersel mee te maken. Wat vinden jullie trouwens van mijn broodplank? Gekregen van mijn broer en schoonzusje. Leuk he?

Geitenkaas smeersel bestek

200 gram verse geitenkaas
Pomodori al forno capperi (Sacla)
30 gram pijnboompitten
Peper en zout

Rooster de pijnboompitten en laat afkoelen. Laat de tomaten in een vergiet uitlekken. Doe de geitenkaas, de tomaten, kappertjes en knoflook die bij de tomaten zitten en geroosterde pijnboompitten in de keukenmachine. Maal wat peper en zout erbij. Druk op de pulse knop totdat het geheel gemengd is. Serveer met geroosterd brood, rauwkost of toastjes. Het recept komt van de vroegere kookclub van mijn vader bij Cucina D’oro.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten