Your Cart is Empty

Crudité met een kruidendip

Crudité met een kruidendip

16 maart 2015

Helaas ben ik weer terug van vakantie, maar er komen weer andere leuke dingen voor in de plaats. Vandaag is mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe werk. Ik ga parttime als PR executive bij Kroon op het Werk werken. Kroon op het Werk is een Marketing en PR bureau op het gebied van eten & drinken. Daarnaast mag ik volgende week mijn scriptie verdedigen, dus dat betekent dat ik dan eindelijk afgestudeerd ben! Met een parttime baan en geen scriptie meer kan ik meer uren in Kookmeisje stoppen en daarnaast is er ook tijd om eens te doen waar ik op dat moment zin in heb.

Crudite

Binnenkort komt er een nog een fotoreportage en recept van mijn wintersport op mijn kookblog. Vandaag is het weer tijd voor een gezond recept. Wat was ik blij toen ik gisteren deze heerlijke crudité met dipsaus had gemaakt. Na al die tartiflettes, steaks, kaasfondue, chocola en nog meer kaas op wintersport had ik wel weer zin in iets gezonds. Natuurlijk deel ik graag het recept met jullie, zodat jullie thuis ook heerlijk en gezond kunnen genieten.

Crudité met een kruidendip
Verschillende soorten rauwkost zoals cherrytomaten, komkommer, wortelen, witlof en radijsjes
Verse kruiden zoals peterselie en bieslook
100 ml magere yoghurt
2 eetlepels mayonaise
Peper en (kruiden)zout

Was de rauwkost en maak de groenten schoon. Maak de dipsaus door de verse kruiden fijn te snijden en deze te mengen met de yoghurt en mayonaise. Breng op smaak met peper en (kruiden)zout.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten