Your Cart is Empty

Roze ontbijt smoothie met havermout

Roze ontbijt smoothie met havermout

9 maart 2015

Op dit moment ben ik lekker aan het genieten van de sneeuw. Genieten jullie ook zo van het lente weer? Hier is het prachtig weer en betekent dat tussen de middag buiten lunchen en naast het lekkere eten en het skiën genieten van de zonnestralen. Wat past er nou beter bij dit weer dan een heerlijke smoothie met rood fruit. Ik weet dat rood fruit eigenlijk nog niet in het seizoen is, maar ik had er zo’n zin in. Het is een heerlijke roze ontbijt smoothie met havermout geworden.

roze ontbijt smoothie

Voor 2 glazen
250 gram aardbeien
75 gram rode bessen
200 ml amandelmelk
Handje havermout

Was de rode bessen en aardbeien. Haal het kroontje van de aardbeien en doe alle ingrediënten in de blender. Meng totdat alles fijn is gemalen. Serveer in een glas met een rietje en een takje rode bessen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten