Your Cart is Empty

Boerenkool smoothie

Boerenkool smoothie

9 februari 2015

Wat voor sport doen jullie graag? Ik ben graag buiten en daarom vind ik hardlopen heel fijn. Het liefst ga ik lopen als het buiten heel koud is en het zonnetje schijnt. Muziekje op en gaan. Vroeger kon ik nog geen twee minuten hardlopen, maar laatst heb ik voor het eerst aan een stuk tien kilometer hardgelopen. Het liefst ga ik in de ochtend nadat ik ben opgestaan meteen lopen, maar in combinatie met werk en afspraken lukt dit niet altijd. Als ik in de middag ga lopen vind ik het lekker om door middel van een smoothie wat meer energie te krijgen, zodat ik er tegenaan kan.

Groene smoothies zijn hip! Laatst maakte ik een boerenkool smoothie en ben helemaal enthousiast. Boerenkool is een echte wintergroente en ook nog eens heel gezond. Niets voor niets dat deze groente is uitgeroepen tot een superfood. In de boerenkool smoothie voeg ik ook andere groenten en fruit toe. De beste manier om zo voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Een smoothie bevat weinig calorieën, veel voedingsvezels en geeft daardoor een vol gevoel. Je kunt de smoothie ook gemakkelijk van tevoren klaar maken en in de koelkast bewaren. Recept voor twee glazen:

2 handjes boerenkool
1 handje bladspinazie
1 banaan
2 kiwi’s
Scheut amandelmelk

Voeg alles in de blender toe en meng totdat alles fijn is gemalen en goed gemengd is. Serveer in een mooi glas met een rietje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten