Your Cart is Empty

Rabarcello cocktail

Rabarcello

Yeaah wat word ik blij van het zomerse weer wat voor aankomend Pinksterweekend op de planning staan. In de zomer drink ik het liefst elke avond een zomerse cocktail. En eet ik ijsjes, heel veel ijsjes met mijn blote voeten in het gras van het park. Vorig jaar had ik twee favorieten: Belvoir white wine en Hendrick’s gin & tonic. Dit jaar is mijn favoriet een cocktail gemaakt van rabarcello, prosecco en verse rabarber. Rabarcello is een Nederlands drankje gemaakt van verse rabarber en is door Mister Kitchen op de markt gebracht. Natuurlijk puur ook erg lekker, maar mijn voorkeur gaat toch naar deze cocktail uit. Recept voor twee personen:

100 ml rabarcello
Prosecco
Halve verse rabarber
Ijsklontjes

Voeg de rabarcello in een mooi glas toe. Schenk de prosecco erbij. Garneer met sliertjes verse rabarber en ijsklontjes. Enjoy your drink!


  • Maura - YLT schreef:

    Woooo, toevallig! Hier staat dezelfde fles op mijn schouw te wachten tot ik er wat mee ga doen. Vrijdag geef ik mijn verjaardagsetentje voor vriendinnen en wilde ik als aperitief iets met rabarcello maken. Dit klinkt heerlijk. Lekker dat je er ook nog rabarber doorheen doet. Ik ga hem onthouden en misschien wel iets met prosecco doen!

  • marleen schreef:

    Wow! Ik heb ben ook dol op Rabarcello en deze cocktail ga ik binnenkort uitproberen. Ik vind het puur net iets te zoet maar met prosecco lijkt het me erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten