Your Cart is Empty

De Pizzabakkers

De Pizzabakkers 1

Als je op zoek bent naar een restaurant om gezellig een hapje te gaan eten en niet te veel geld kwijt te zijn dan kan ik je zeker De Pizzabakkers aanraden. Ze zitten zowel in Haarlem als in Amsterdam (op drie locaties) gevestigd en maken echt de allerlekkerste pizza’s. In Haarlem ben ik er zelf regelmatig te vinden. Je kunt er op een ongedwongen en informele manier gezellig eten en is zowel geschikt om met z’n tweeën, met familie en/of met kinderen te gaan eten. Voor de kinderen hebben ze zelfs speeldeeg, zodat je kids zoet zijn met het kleien van pizzadeeg.

Pizzabakkers 2

Meestal start ik altijd met één van de cocktails op basis van prosecco. Je kunt kiezen uit een apérol spritz, een prosecco limoncello,  een hugo of een scroppino. De laatste blijft toch mijn favoriet en drink ik het liefst de hele avond door. Vooraf deel ik graag met mijn tafelgenoten een antipasti met allerlei lekkernijen. Mijn favoriete pizza’s zijn de tartufo pizza met ei, gekookte ham en een truffelroomsaus en de pizza San Danielle met de allerlekkerste ham en buffelmozzarella. De pizzabodem maakt de pizza’s erg lekker, doordat het een dunne knapperige bodem is. Ik raad je zeker aan om het concept van De Pizzabakkers ook eens te ‘proeven’. Laat je mij weten welke pizza jouw favoriet is?

De Pizzabakkers – Haarlemmerdijk, Overtoom en Plantage Kerklaan te Amsterdam en Kruisweg te Haarlem
www.depizzabakkers.nl

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten