Your Cart is Empty

Odessa Amsterdam

Odessa Amsterdam

17 juni 2015

Dineren op een boot? Dat kan bij Odessa Amsterdam! De boot ligt aan de Veemkade in Zeeburg. Voor mij was het vanaf Amsterdam West een hele fietstocht, maar zeer de moeite waard. Samen met vriendinnetje Anne waren we uitgenodigd om de lekkere kaart bij Odessa te proeven. Het restaurant is mooi ingericht en je hebt vanaf de boot prachtig uitzicht op het IJ.

Odessa Amsterdam

Op Odessa wordt het merendeel van de gerechten bereid op de Big Green Egg. Dit is een keramische grill op houtskool. Vooraf deelden we een heerlijke volkoren pizza met gamba’s, cherrytomaten, mozzarella, chilipepers, rode ui en peterselie. Als hoofdgerecht nam Anne een halve kip op smaak gebracht met citroen, knoflook en tijm. Ik nam Brandt & Levie worstjes en coke ribs. We deelden zodat we beide hoofdgerechten konden proeven. Als zoete afsluiter deelden we nog een heerlijke cheesecake van Holtkamp. Alle gerechten waren heerlijk met een lekkere lichte grillsmaak door de Big Green Egg. Vooral de worstjes en coke ribs waren mijn grote favoriet! Ooh en die taart van Holtkamp die moet je ook zeker een keer proeven.

Ook op een zwoele zomeravond zit je bij Odessa Amsterdam aan het goede adres. Buiten op het dek kun je de hele avond dineren met uitzicht op het water. Daarnaast kunnen de zijkanten van het restaurant eraf, waardoor de boot in een drijvend terras verandert. Ben je zeeziek? De boot vaart niet uit, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Odessa Amsterdam

Beneden heeft de boot daarnaast nog een gigantische ruimte die je kunt afhuren voor een private dinner of een feest. Ook zijn de volkoren pizza’s af te halen. Lekker voor als je met je eigen bootje in het water dobbert.

Dankjewel Odessa voor de leuke avond, ik kom zeker nog eens terug!

Odessa Amsterdam – Pizza & Grill – Veemkade 259 te Amsterdam
www.odessapizzagrill.nl

Odessa Amsterdam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten