Your Cart is Empty

Bourgondisch Lifestyle

Bourgondisch Lifestyle

Wie is er niet gek op lokale winkels? Ik ga het liefst naar de slager voor het lekkerste vlees, voor brood naar de bakker en voor kaas naar mijn favoriete kaaswinkels. Vaak krijg ik vragen waar ik bepaalde ingrediënten koop of waar ik dat ene mooie bord heb gekocht. Zo ontstond mijn favoriete adressen in combinatie met mooie fotografie (door mijzelf en door Doreth Naafs Fotografie) en een leuk verhaal.

DSC01844

Ik trap vandaag af met kaaswinkel Bourgondisch Lifestyle. Ik kwam de naam Bourgondisch Lifestyle al regelmatig tegen op de menukaart bij verschillende restaurants. Inmiddels levert de winkels zelfs aan ruim 200 restaurants. Het bezoeken van de winkel in Beverwijk stond al een tijd op mijn planning, maar daar kwam niets van. Totdat ik een paar maanden geleden ontdekte dat Bourgondisch Lifestyle een winkel in Haarlem had geopend. Nu is het een van mijn favoriete kaaswinkels, welke op vijf minuten loopafstand van mijn huis is gelegen.

Bourgondisch Lifestyle 2

Op stap met fotografe Doreth Naafs in Haarlem gingen we ook langs Bourgondisch Lifestyle. Mede-eigenaar Latif Elmessoussi stond in de winkel en gaf ons een kleine kaas- en wijnproeverij. Alleen de winkel is al een beleving. De winkel heeft prachtige kazen in het assortiment. Latif liet ons onder andere een witflora kaasje, gewassen in rozenwater, en een Italiaanse Taleggio van buffelkaas proeven. Naast de meest exclusieve kazen verkoopt Bourgondisch Lifestyle ook de mooiste wijnen, delicatessen, confituren en andere verrassende producten. Latif deelt zijn passie voor kaas graag aan klanten. Het is zelfs mogelijk om met een kleine groep vrienden in het weekend in de winkel een kaas- en/of wijnproeverij te organiseren. Laat je verleiden door de heerlijke wereld van kaas en ga ook eens langs Bourgondisch Lifestyle!

Bourgondisch Lifestyle – Koningstraat 5 te Haarlem
www.bourgondischlifestyle.nl

Bourgondisch Lifestyle 3

(De foto’s van mij, Latif, het katje en de flessen wijn zijn door Doreth Naafs gefotografeerd).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten