Your Cart is Empty

Old Harry’s

Old Harry’s

Old Harry's 1

Een van mijn hobby’s is het afstruinen van winkels en markten opzoek naar antiek servies en andere benodigdheden. Ik krijg vaak vragen waar ik mijn verschillende soorten borden/schalen, taartplateaus en verschillende soorten bestek toch allemaal vandaan haal. Toen deze hobby zich steeds verder ging ontwikkelen tipte mijn vader mij op de antiekwinkel Old Harry’s. De winkel bevindt zich in het dorp waar ik vandaan kom. Het echtpaar verkoopt de mooiste antieke meubels, verschillende soorten servies en andere antieke accessoires voor in en buiten het huis.

Old Harry's 2
Old Harry's 3

Elke keer als ik bij mijn ouders ben en Old Harry’s open is kom ik graag weer even rondsnuffelen. Ik koop vaak een enkele bestekset uit de bak met verschillende soorten bestek. Ook mijn favoriete antieke groene diepe borden komen van Old Harry’s vandaan. Als foodblogger koop ik vaak enkele stukken, omdat ik simpelweg niet meer nodig heb, maar ook als je opzoek bent naar een geheel antiek servies ben je bij Old Harry’s aan het juiste adres.

Old Harry's 4

Als je geïnteresseerd bent in antiek en brocante is de winkel zeker een aanrader. Naast verkoop houden ze zich ook bezig met inkoop van meubels en soms hele inboedels. Tevens hebben ze een eigen werkplaats waar authentieke meubels hersteld worden. Ik kom er graag om de sfeer te proeven en uren opzoek te gaan naar de mooiste borden en schalen voor Kookmeisje. Wat is jouw favoriete antiekwinkel?

Old Harry’s – Diederichslaan 15 te Driebergen
www.oldharrys.nl

Old Harry's 5


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten