Your Cart is Empty

Annemieke’s pluktuin

Annemieke’s pluktuin

Pluktuin 1

30 augustus 2014

Vinden jullie het ook zo belangrijk om je huis altijd netjes opgeruimd te hebben en vol te zetten met de mooiste bloemen? Ik heb van huis uit meegekregen om altijd verse bloemen in huis te hebben. Ik heb mijn creativiteit van mijn vader. Als klein kind zag ik altijd hoe hij van een paar bloemen iets moois wist te maken. Daarom vind ik het leuk om zelf aan de slag te gaan met bloemen en de mooiste boeketten te creëren. Het is iets waar je gevoel voor moet hebben, maar wat je ook wel kunt leren.

Pluktuin 2

Een paar jaar geleden ontdekte ik op de Botermarkt in Haarlem een kraam met prachtige wilde bloemen. De bloemen kwamen van pluktuin vandaan, waar je ook zelf bloemen kunt plukken. Ik ging snel een kijkje nemen in de pluktuin en werd verliefd. Je kunt in de pluktuin vanaf € 6,- één hele grote emmer met verschillende wilde bloemen plukken. De tuin is ruim 3000 m2 groot. Er staan verschillende soorten snijbloemen, zoals scabiosa, artisjok, dahlia’s, korenbloemen, gipsbloemen en tulpen.

 

Toen ik begin augustus weer in de pluktuin was waren er onder andere dahlia’s, nog een paar blauwe scabiosa en amaryllis. Ik stelde zelf thuis mooie boeketten samen met de bloemen uit de pluktuin. Erg leuk om aan jezelf cadeau te geven, maar bijvoorbeeld ook aan vrienden of familie. Heb je geen zin of zelf te plukken? Ze hebben ook altijd boeketten klaar voor de verkoop.

Pluktuin 4

Van eind februari tot begin mei kun je in de pluktuin zelf tulpen plukken. Als je familie of vrienden uit het buitenland over hebt is het erg leuk om hier naartoe te gaan. Van juli tot oktober kun je zomerbloemen plukken.

Annemieke’s Pluktuin – Haarlemmerstraat 15a te Hillegom
www.annemiekespluktuin.nl

Pluktuin 5


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten