Your Cart is Empty

Antiekmarkt Haarlem

Antiekmarkt Haarlem

Antiekmarkt 2

15 augustus 2014

Ben je ook zo gek op antiek servies? Dan moet je echt een keer naar Haarlem komen om deze antiekmarkt te bezoeken. Morgen is het weer zover. De antiekmarkt is tegenover mijn huis op de Dreef. Het is mijn favoriete adres voor als ik weer eens nieuwe antieke borden, glazen of bestek nodig heb. Jullie hebben op mijn Facebook en Instagram er vast al vaak foto’s van voorbij zien komen, maar nu vertel ik er dan eindelijk over. Op de markt staan zeker 75 kramen vol met antieke schatten zoals sieraden, servies, bestek, accessoires voor in huis en meubels. Er staan mensen uit heel het land op de markt. De prijzen zijn betaalbaar en vaak kun je ook nog wel onderhandelen. Vooral als je bijvoorbeeld zes bordjes koopt in plaats van één bordje.

Antiekmarkt 3

Antiekmarkt 4

Door de markt is mijn liefde voor antiek ontstaan. Het werkt heel verslavend. Je blijft dingen kopen. Zoals ik al zei bevindt de markt zich op de Dreef, vlakbij het Frederikspark, het Houtplein en de Hout. Vanaf het Houtplein loop je zo de stad van Haarlem in. Dus mocht je naar de antiekmarkt gaan, kan ik je zeker aanraden om daarna de stad in te gaan om bijvoorbeeld te winkelen of heerlijk te lunchen.

Antiekmarkt 5

Antiekmarkt 6

De markt is elke eerste en derde zaterdag van de maand van maart t/m september van 09.00 – 16.30 uur. Ik kan er nog veel over vertellen, maar één beeld zegt meer dan duizend worden. Kom op tijd en neem contant geld mee. Ik weet zeker dat jij het ook fantastisch vindt. Dit jaar is de markt nog op 16 augustus (morgen) en 6 en 20 september. Je kunt het beste parkeren in de parkeergarage Houtplein.

Antiekmarkt 7

Antiekmarkt 8

De foto’s van mij zijn gemaakt door Maura van Yellow lemon tree.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten