Your Cart is Empty

Restaurant Brocante

Brocante 1

Op de Driebergsestraatweg richting Doorn bevindt zich restaurant Brocante. Het restaurant is vlakbij mijn ouderlijk huis en ligt op de weg waar ik vroeger altijd langsfietste opweg naar mijn middelbare school ‘het Revius Lyceum’. De ligging van het restaurant, maakt Brocante uniek in de omgeving. Ze hebben een prachtig terras waar je in de zomer heerlijk kunt lunchen, borrelen of in het avondzonnetje kunt dineren.

Brocante 3

Vroeger werkte een van mijn beste vriendinnetjes in dit restaurant. Door haar werd het ons ‘stam’-restaurant. Zomer of winter, binnen of op het terras, lunchen, borrelen of dineren. Mijn vriendinnetjes en ik waren er regelmatig te vinden. Ook paste ik soms op de kinderen van de eigenaar en van de chef kok. Inmiddels woon ik alweer bijna twee jaar in Haarlem, maar ben ik ook nog regelmatig in Driebergen te vinden. Graag kom ik nog terug naar Brocante om gezellig te lunchen met mijn moeder of vriendinnetjes.

Brocante 4

De laatste keer was ik er met een vriendinnetje van de middelbare school eten. Onze favoriete ober Rudolph (zie bovenaan) was aan het werk. Samen genoten we eerst van een bisque van kreeft met rivierkreeftstaartjes. Ik nam daarna een prachtige salade met rib-eye, truffelaardappel en truffelmayonaise. Vera ging voor de klassieker, een heerlijke carpaccio. Echt een aanrader als je in alle rust lekker wilt lunchen of met vrienden/familie wilt dineren. Op de kaart staan heerlijke bistro-achtige gerechten voor een gemiddelde prijs.

Restaurant Brocante – Driebergsestraatweg 54 te Doorn
www.brocante.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten