Your Cart is Empty

Summer drinks

Summer drinks

17 augustus 2013

Bij de zomer horen lekkere drankjes. Op dit moment geniet ik van een lange zomervakantie en borrel ik wat vaker dan normaal. Ik drink veel witte wijn, maar wil ook wel eens wat anders. Met vrienden en familie drink ik de laatste tijd gin & tonic en Belvoir white wine. De gin & tonic wordt gemaakt met Hendrick’s gin. Deze gin is aromatisch met smaken als rozen, komkommer en limoen. De fles is heel mooi waardoor het een groot feest is om Hendrick’s te schenken. Serveer de gin & tonic met schijfjes komkommer. Dit geeft het drankje een verfrissende twist.


De Belvoir white wine is een mix van Belvoir Organic Elderflower Pressé en witte wijn. Het drankje van Belvoir is biologisch, komt van een boerderij en is gemaakt van vlierbloesem, citroensap en bruisend water. Het drankje is ook al lekker zonder wijn, maar de witte wijn geeft juist een mooie smaak. Serveer het met schijfjes sinaasappel en ijsklontjes.

Recepten zijn voor één glas. Wat drinken jullie graag?

Gin & tonic
50 ml Hendrick’s gin
Flesje tonic (te koop bij Marqt)
Schijfjes komkommer
Ijsklontjes

Doe de gin, komkommer en ijs in een glas. Serveer er een flesje tonic naast.

Belvoir white wine
50 ml witte wijn
Belvoir Organic Elderflower Pressé (te koop bij Marqt en natuurwinkels)
Schijfjes sinaasappel
Ijsklontjes

Doe de witte wijn in een groot wijnglas. Schenk bij met de Belvoir Organic Elderflower Pressé. Garneer met schijfjes sinaasappel en ijs.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten