Your Cart is Empty

Monique’s smoothie

Laatst had de vriendin van mijn broer een heerlijke smoothie gemaakt van ananas en aardbei. De smoothie smaakt als fluweel op je tong en is heel gezond. Je hebt 1 ananas en 8 grote aardbeien nodig. Snij de schil van de ananas eraf en maak de aardbeien schoon. Snij alles in kleine stukjes. Mix in de blender en schenk ik een mooi glas. Lekker als tussendoortje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten