Your Cart is Empty

Lokaal Victoria

Jammer dat ik niet meer in de buurt woon, maar als ik bij mijn ouders ben kom ik erg graag. Mocht je in de buurt van Utrecht wonen dan is dit zeker de moeite waard. Boterhammen van Menno met de lunch, homemade taarten, eerlijk eten en nog veel meer. Lokaal Victoria zit op een hoek, net na de Slotlaan in Zeist. Binnen is het heel gezellig en leuk ingericht. Helaas hebben ze een niet heel mooi terras, want dit is juist ook een tent waar je in de zomer ‘s avonds heerlijk buiten wilt eten. Desalniettemin binnen zit je erg leuk en met het weer in Nederland kunnen we toch niet veel buiten zitten. Heerlijk in de winter voor een warme kop chocolademelk met homemade taart, borrelen en eten met vrienden en lunchen met je familie. Ook bakt mevrouw Victoria de lekkerste dingen en kun je deze zelfs bestellen voor thuis.

De laatste keer was ik er lunchen met mijn beste vriendinnetje. Dit keer nam ik geen boterham van Menno, maar een echte klassieker. Ik bestelde de classic clubsandwich met bacon, gerookte kip en tomaat. Bij de clubsandwich zaten heerlijke frieten van aardappels met schil. Wat was het smullen. Op de clubsandwich zat helaas geen oude kaas, wat ik er wel bij vind horen, maar verder was die echt heerlijk. De friet in het puntzakje met de mayonaise en ketchup vind ik erg origineel.

Lokaal Victoria staat voor eerlijk, puur en gezond eten. De bediening is vriendelijk. Ze hebben een fantastische kaart en je hebt het gevoel alsof je in je eigen huiskamer zit te eten. De prijzen zijn gemiddeld, terwijl de kwaliteit boven gemiddeld is. Echt een aanrader!

Lokaal Victoria – 1e Dorpsstraat 7 te Zeist
www.lokaalvictoria.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten