Your Cart is Empty

The Harbour Club

The Harbour Club staat voor groot, meeslepend en lekker eten. Vooral in de zomer is het een plek van zien en gezien worden. Er komt allerlei soorten publiek, van zakenlui, mensen met geld tot de ‘gewone’ burger. Je moet van een groot restaurant houden, want met 2200 m2 is het niet bepaald klein. The Harbour Club zat al in Rotterdam en Scheveningen en opende vorig jaar in Amsterdam. Het restaurant leent zich uitstekend voor goede kwaliteit vis, maar ze serveren ook vleesgerechten. Op de kaart staan oesters, schalen fruits de mer, sushi, kreeft en diverse soorten steaks.

Ik heb al meerdere keren bij The Harbour Club in Amsterdam gegeten en het blijft genieten. Meestal kies ik voor vis, de kwaliteit is er erg goed. Afgelopen maandag was het Lobster Monday en ik was erbij. Vooraf aten we verschillende soorten sushi en als hoofdgerecht had ik de gekookte kreeft. De kreeft was erg goed van kwaliteit en was vers. Hij werd geserveerd met een mooie botersaus en friet.

Er loopt op The Harbour Club veel personeel rond, wat ook echt nodig is. Ook serveren ze heerlijke wijnen. Voor de kwaliteit betaal je wel wat, maar ik vind dat je er een keer geweest moet zijn. Het allerleukst is in de zomer als je buiten kunt zitten en kunt genieten van het water. Ik raad het je zeker aan, het is een beleving.

The Harbour Club – Cruquiusweg 67 te Amsterdam
www.theharbourclub.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten