Your Cart is Empty

Brownies

Brownies

22 januari 2013

Vanaf morgen werk ik 5 dagen tijdens Amsterdam Fashion Week. Mode is ook een grote passie van me en heb er dan ook veel zin in. Een collega vroeg of ik wat lekkers wou meenemen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen en heb vanmorgen deze heerlijke brownies gebakken. Door de mix van de walnoten, macadamianoten en de gedroogde cranberry’s smaken ze echt heerlijk. Bak ze precies 30 minuten, zodat ze in het midden nog steeds donker, zoet en compact zijn.Voor ongeveer 20 stuks:

200 gram zachte roomboter
200 gram goede kwaliteit pure chocolade
3 grote eieren
1 theelepel vanille-extract
250 gram kristalsuiker
125 gram bloem
Snufje zout
100 gram walnoten
50 gram macadamianoten
2 eetlepels cranberry’s

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Bekleed een vierkant bakblik (ongeveer 20 x 30 cm) met bakpapier (bodem en zijkanten). Smelt de boter en chocolade in een pan op een laag vuur. Meng de eieren, suiker en vanille-extract in een kom. Meng de bloem en het zout in een andere kom. Laat de chocolade even afkoelen en hak ondertussen de noten en cranberry’s fijn. Meng de chocolade met het mengsel van ei en suiker. Spatel de bloem, de noten en de cranberry’s door het mengsel en giet het in de vorm. Bak de brownies 30 minuten in de voorverwarmde oven totdat de bovenkant tot bleekbruin is gedroogd, maar het midden nog steeds donker, zoet en compact is. Laat afkoelen en snijd ze in de gewenste vorm.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten