Your Cart is Empty

Dadels a la Anne

Dadels a la Anne

14 oktober 2012

Dit is een hapje wat je bij de borrel kunt eten, maar ook perfect combineert met meerdere hapjes als Spaanse tapas. Een van mijn beste vriendinnetjes, Anne, houdt erg van lekker borrelen en maakt altijd heerlijke hapjes. Laatst had ze dadels gemaakt gevuld met roomkaas en omwikkeld met spek. Ik maak het zelf ook erg graag, want het is snel gemaakt en erg lekker. Het zoete van de dadel in combinatie met de roomkaas en het spek geeft het een heerlijke smaak. De dadels gaan even in de oven, waardoor de smaken goed in elkaar trekken. Voor 15 gevulde dadels:

15 dadels
15 plakjes katenspek
100 gram roomkaas naturel

Verwarm de oven voor op 150 graden. Ontpit de dadels en vul met ongeveer een theelepel roomkaas. Omwikkel met een plakje spek en leg ze in een ingevette ovenschaal. Als je alle dadels hebt gemaakt zet je ze een ongeveer een kwartier in de oven. Serveer ze warm, maar kijk uit met de eerste hap: ze zijn goed warm!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten