Your Cart is Empty

Carpaccio met truffelmayonaise

Carpaccio met truffelmayonaise

10 oktober 2012

Ik vind truffel erg lekker en daarom kan ik er ook geen genoeg van krijgen. Truffelbrie (van L’amuse), truffelmayonaise en truffelravioli ik eet het allemaal erg graag. Carpaccio is een van de gerechten die ik perfect vind combineren met truffelmayonaise. Heerlijk als lunch of als voorgerecht, maar ook te combineren met een soep als maaltijd. Hieronder mijn recept voor vier personen:

250 gram carpaccio (ik koop de carpaccio altijd bij de Albert Heijn en gebruik dan twee pakken)
Ongeveer 40 gram rucola
Truffelmayonaise (te koop bij o.a. traiteurs, de markt en supermarkt Marqt)
Parmezaanse kaas flakes
Zongedroogde tomaten
Pijnboompitten
Peper en zout

Verdeel zes plakken carpaccio over een bord. Garneer met rucola, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten. Breng op smaak met peper en zout. Herhaal dit met de overige borden.

197


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten