Your Cart is Empty

Vanillekwark met een saus van rood fruit

Vanillekwark met een saus van rood fruit

9 oktober 2012

Dit is een heerlijk en makkelijk te maken nagerecht. Ik vind het er prachtig uitzien. Mijn vriend en ik hadden allebei zin in een toetje en deze ingrediënten hadden we nog in huis. Ik heb de vanillekwark van Weerribben Zuivel gebruikt. Deze is te koop bij de meeste biologische supermarkten en is erg lekker. Het is een verse biologische kwark, direct van boerderij. Het rode fruit voor de saus komt uit de diepvries van de Albert Heijn.

Voor 2 personen
250 gram vanillekwark
125 gram gemengd rood fruit
Een scheut suikerstroop

Verwarm het rode fruit en doe er een kleine scheut suikerstroop bij. Laat ongeveer 10 minuten op een laag vuur pruttelen en roer af en toe door.  Als het een saus is geworden, waarin ook nog stukjes rood fruit zitten is de saus klaar voor gebruik. Verdeel de kwark over 2 mooie glazen en giet daarover de saus met het rode fruit.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten