Your Cart is Empty

Hollandse broodplank

Hollandse broodplank

Ik geloof dat ik iets te enthousiast en ambitieus ben gestart met elke woensdag een Hollands gerecht plaatsen. Het ontwikkelen van Hollandse gerechten kost veel tijd en dat in combinatie met het schrijven van mijn scriptie en mijn werk is teveel. Daarom heb ik besloten dat ik vanaf nu één keer per maand (begin van de maand) een Hollands recept op mijn blog zal posten. Vanaf vandaag zullen jullie pas over een maand weer een nieuw Hollands recept op mijn blog te zien krijgen.

Deze week ging ik voor een heerlijke Hollandse plank met allerlei lekkernijen voor op brood. Ik kreeg dit idee, doordat ik een hekel heb aan verpakkingen op de eettafel. Doordat je lunch op een plankje geserveerd wordt, lijkt zelfs iets simpels opeens heel chique. Ik ben gek op wintersporten en in Oostenrijk vind je vaak een soortgelijk gerecht op de kaart van restaurants. Je krijgt dan heerlijke bergkazen en lokale vleeswaren, samen met brood en wat smeersels. Ik ging aan de slag en maakte een heerlijke Hollandse broodplank voor de lunch. Ik serveerde plakken jong belegen kaas, rosbief, ossenworst, augurken en Amsterdamse uien op de plank. Daarbij at ik een heerlijk zuurdesem stokbroodje en deed er wat grove mosterd en Roasted Garlic Onion Jam van Stonewall Kitchen bij. Geniet van je lunch!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten