Your Cart is Empty

Broodje M

190
De laatste tijd is mijn vriend helemaal fan van dit broodje, gemaakt van pesto, gerookte kip en avocado. Hij bestelde het broodje een keer bij zijn favoriete café Mogador en is het toen ook thuis gaan maken. Het broodje is zo klaar en gezond door de avocado. De combinatie van de kip en avocado is erg lekker, daarom is dit broodje ook een van mijn favorieten geworden. Heerlijk genieten als mijn vriend dit broodje in het weekend weer maakt. Ik deel het recept graag met jullie, zodat je kunt vragen of je vriend/man het voor jullie klaarmaakt. Recept voor twee personen:

1 avocado
120 gram gerookte kipfilet
3 eetlepels pesto (liefst eigengemaakte)
2 bruine harde broodjes
Peper & zout

Snijd het broodje doormidden en leg opzij. Snijd de avocado en kipfilet in de brede plakken. Besmeer de broodjes met de pesto en beleg om en om met de plakken avocado en de kipfilet. Garneer met nog wat extra pesto en breng op smaak met peper en zout.

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten