Your Cart is Empty

Salade met gerookte zalm

Vaak koop ik gerookte zalm in voorraad en ligt het dan een tijd in de koelkast. Tegen de tijd dat de houdbaarheidsdatum bijna is verlopen, denk ik er pas aan. Ik vind gerookte zalm lekkerder dan een zalmmoot en eet het graag met salade. Ik eet het als maaltijd met veel groen en een bruin stokbroodje met een eigengemaakte boter van mierikswortel en dille. Ook lekker als lunch. Voor 2 personen:

100 gram van goede kwaliteit gerookte zalm
1 zak gemengde sla
1 halve komkommer
1 rode ui
1 avocado
1 eetlepel kappertjes
Verse dille
Extra vierge olijfolie
Citroensap
Vers gemalen zwarte peper

Was de sla en snij de ui, komkommer en avocado. Leg op een groot bord of in een grote kom de salade. Voeg de ui, komkommer en avocado bij de salade. Verdeel de zalm over de salade. Besprenkel de salade op gevoel met wat olijfolie en citroensap. Breng op smaak met peper en garneer met de kappertjes en plukjes verse dille.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten