Your Cart is Empty

Een kerstcadeautje: de HelloFresh kerstbox

Een kerstcadeautje: de HelloFresh kerstbox

Gesponsord
9 december 2016 – de HelloFresh kerstbox

Afgelopen weekend ontving ik een kerstcadeautje! De deurbel ging en daar stond een medewerker van HelloFresh met een prachtige kerstbox. In de speciale box voor de feestdagen vond ik ingrediënten voor vier heerlijke recepten, borrelhapjes en nog wat extra HelloFresh cadeautjes. Ik belde wat vrienden zodat we het eerste kerstfeestje van het jaar konden vieren.

De laatste maand van het jaar is alweer aangebroken. Een maand die in het teken staat van genieten, samenzijn en vol liefde, maar ook een maand waarin je agenda vol staat met afspraken en er weinig tijd is. De HelloFresh kerstbox is daarvoor een uitkomst: fijn om een kerstmenu zo thuis bezorgd te krijgen. Dat betekent niet na te hoeven denken over wat je gaat maken, wanneer en waar je boodschappen gaat doen en dit met een druk op de knop in huis.

de HelloFresh kerstbox

HelloFresh bezorgt wekelijks een box met ingrediënten voor gezonde recepten bij jou thuis. Speciaal voor de feestdagen leveren ze daarnaast de HelloFresh Kerstbox vol ingrediënten voor een heerlijke kerstmaaltijd. Er zijn drie verschillende varianten waarbij je tevens nog een bijpassende wijnbox of kaasplankje kunt bestellen. Ook is er gedacht aan liefhebbers van gourmetten met een speciale Kerstbox voor gourmetten. Welke je zelfs voor Oud & Nieuw kunt bestellen!

Ik ontving de Kerstbox Deluxe vol met prachtige producten. Mijn blik viel als eerste op een prachtige olijfolie van Liquido d’Oro, kwam er een geur van heerlijke kruiden tegemoet en als extraatje zaten er ook nog eens leuke keukenspatels van HelloFresh in de box. Het menu begint al met heerlijke borrelhapjes. Daarna genoot ik samen met vrienden als voorgerecht van een bospaddenstoelensoep. Tussendoor aten we een tomatencarpaccio met kabeljauwhaas en een groene kruidensalsa.

Van het hoofdgerecht konden we niet genoeg krijgen. De kalkoenrollade gevuld met abrikozen en noten was echt heel lekker! Hierbij maakten we echt een goddelijke sinaasappeljus en aten we radicchio en krieltjes. Leuk om twee kerstklassiekers als rollade en kalkoen met een twist te eten. Het heerlijke menu sloten we af met een panna cotta geserveerd met amarenekersen en chocoladekrullen.

de HelloFresh kerstbox

De bereidingstijd is afhankelijk van het aantal personen waar je voor kookt. Wat heel fijn is dat je de recepten kunt splitsen in voorbereidingstijd en tijd voor de definitieve bereiding. Voor twee personen ben je voor beide ongeveer 60 minuten kwijt om het hele menu te bereiden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende Kerstboxen van HelloFresh? De diverse Kerstboxen zijn te bestellen tot en met 19 december via de website.

Volg je Kookmeisje al op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest? Deel jouw recepten van Kookmeisje op social media via #kookmeisje.

Dit artikel is in samenwerking met HelloFresh.

de HelloFresh kerstbox


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten