Your Cart is Empty

HelloFresh

HelloFresh

Gesponsord
18 oktober 2016 – HelloFresh

Maandag 3 oktober was ik te zien in één van de halve finales in het tv-programma ‘Over smaak valt te twisten’ op SBS6. Hierin gaan ze op zoek naar de beste kookclub van Nederland. Inmiddels is het programma afgelopen en is de winnende kookclub bekend. Mocht je mij gemist hebben? Je kunt het stukje waarin ik te zien bent hier terugkijken.

Elke aflevering heeft een bepaald thema. Zo had de aflevering waarin ik te zien was het thema ‘kids’. De kookclubs gingen met een heerlijk voorgerecht en hoofdgerecht aan de slag en samen met wat kinderen en bekende Nederlanders mocht ik beslissen welke gerechten het lekkerst waren.

HelloFresh

Extra leuk voor de kookclub met het winnende recept is dat deze de week daarop in de HelloFresh Box zit. En zo kreeg ook ik een HelloFresh Box opgestuurd om het winnende recept zelf te bereiden. HelloFresh bezorgt wekelijks een box met gezonde recepten en verse ingrediënten bij jou thuis.

HelloFresh

Alle recepten in de HelloFresh Box bevatten genoeg eiwitten, koolhydraten en groenten dus het winnende recept werd iets anders zodat het genoeg voedingsstoffen bevat als volwaardige maaltijd.

Het winnende recept is iets aangepast vanwege de voedingswaarden en zodat het gemakkelijk binnen 30 minuten te bereiden is. Zo voegde HelloFresh wat meer groenten aan het recept toe in de vorm van een salade en appelmoes. Uiteindelijk werd het een visschnitzel met rauwkostsalade en een crème van feta.

HelloFresh

Kookclub ‘de zoete emotie’ heeft het maken van een visschnitzel voor kinderen goed bedacht, maar ook bij mij viel het gerecht in de smaak. Door het bakken wordt de buitenkant krokant en blijft de vis lekker mals. Extra leuk aan het recept van HelloFresh zijn de dipssausjes voor de aardappeltjes en de rauwkost: een zelfgemaakte appelmoes en een crème van feta.

De visschnitzels waren al gepaneerd met tarwebloem waardoor ik ze in verband met mijn detox niet mocht eten. Een vriendinnetje van mij at ze op en vond ze heerlijk! Wat mij opviel is dat HelloFresh mooie verse producten gebruikt en je binnen 30 minuten een heerlijke verantwoorde maaltijd op tafel kunt zetten. Perfect voor als je doordeweeks weinig tijd hebt om boodschappen te doen en geen inspiratie voor het avondeten hebt.

HelloFresh

Benieuwd geworden naar het winnende recept? Je kunt het hier terugvinden.

Volg je Kookmeisje al op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest? Deel recepten van Kookmeisje op social media via #kookmeisje.

Dit artikel is in samenwerking met HelloFresh.

HelloFresh

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten