Your Cart is Empty

Let’s Relax

Let’s Relax

Gesponsord
19 augustus 2016 – Let’s Relax

Op blogs, social media en in kookboeken zie je de mooiste foto’s voorbij komen. En zo ook op Kookmeisje en op mijn social media kanalen. Maar al die perfecte plaatjes is helemaal niet zoals het echte leven altijd is en legt ook een bepaalde druk op. In de nieuwe film van IKEA laat het woonwarenhuis zien dat het om een maaltijd gaat en niet om een competitie.

Niemand is perfect en zo ik ook niet. Ik deel mijn foto’s omdat ik het leuk vind en vanuit mijn enthousiasme. Om heerlijk te koken, het mooi maken van de tafel en er dan een foto van te maken. Om het te delen met anderen en te laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om eten of een tafel er mooi uit te laten zien. Maar het ziet er heus niet altijd zo perfect uit. Ook ik bestel wel eens eten of maak het mezelf makkelijk.

Wat IKEA in de video wil laten zien en waar ik het helemaal mee eens ben is dat we moeten genieten van het koken, het met elkaar eten en dit weer meer moeten waarderen. Want dat is waar het uiteindelijk om draait om het echte leven en niet om het aantal ‘likes’ op social media. Geniet in je huis met vrienden of familie van je maaltijd of deze nou zelfgemaakt is of niet. Want dat is het echte leven: quality time met elkaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten