Your Cart is Empty

Kookmeisje op Seinfestijn

Kookmeisje op Seinfestijn

28 november 2015

Even een kort bericht voor al mijn volgers die in de buurt van Haarlem wonen. Aanstaande dinsdagavond is er een Seinfestijn shopping night! Seinfestijn is een food & lifestyle market in het hart van Haarlem. De shopping night is binnen waar je een mooie mix van cadeautjes, woonaccessoires & delicatessen voor de feestdagen in kunt slaan. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is gratis.

Ik sta er met al mijn servies wat in mijn webshop staat en nieuwe spullen die nog niet online staat. Denk aan prachtige witte schalen, plateau’s, bestek en kerstservies met een gouden rand. Kom je ook?

Seinfestijn shopping night
Dinsdag 1 december van 17.00 – 21.30 uur
Seinwezen – Kinderhuissingel 1 te Haarlem


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten